Win: Passe-partouts voor Wanted 2010

Kaarten voor alle vier de avonden van dé Amsterdamse R&B en hiphop competitie

3voor12/Amsterdam ,

Dit jaar wordt alweer voor de veertiende keer de Amsterdamse R&B en hiphop competitie Wanted gehouden door stichting GRAP. Via drie voorrondes en een final showcase in de Melkweg gaat de uiteindelijke winnaar naar huis met een prachtig prijzenpakket en jij kan het geheel gratis meemaken!

Kaarten voor alle vier de avonden van dé Amsterdamse R&B en hiphop competitie

Dit jaar wordt alweer voor de veertiende keer de Amsterdamse R&B en hiphop competitie Wanted gehouden door stichting GRAP. Eerder deden onder andere The Partysquad, Ali B, Yes-R, Kimo, Surya, Lange Frans en Baas B mee, nu is het de beurt aan 21 nieuwe Amsterdamse acts om zich te bewijzen op de planken bij verschillende Amsterdamse podia, gehost door Robian en dj Clean Cut.

 

De drie voorrondes zijn op 2, 3 en 9 maart. De drie winnaars van de voorrondes gaan samen met vijf acts die doorgaan met een wildcard, op 16 april strijden om de winst bij Most Wanted in de Melkweg. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een prachtig prijzenpakket en jij kan het geheel gratis meemaken!

 

Wil jij naar deze vier avonden? Stuur dan een mailtje naar info@3voor12amsterdam.nl met als titel het antwoord op de vraag Wie won Wanted in 2009? Vergeet in de mail niet je naam en adres te zetten.

 

Dinsdag 2 maart - Bitterzoet

Gin Dutch, Insayno, Jeevz & Emo & Ozie, Golden Low, Heel Anderz, MC Nazar en BabyD

 

Woensdag 3 maart – Panama

Patrice, D-Razor, Break M & Dirkteur, 1e Keuz, Spunky, TSE en 'Fro

 

Dinsdag 9 maart - Winston

L-Deep, D6, AlsGeroepe, Kapthijn, Jewah, Nation of Elzi en Servinio

 

Vrijdag 16 april: Most Wanted - The Final Showcase – Melkweg

3 winnaars + 5 wildcards + special guest Ome Omar