Benefietavond Radio Mortale

Steun Radio Mortale en kom zaterdag 26 september langs in Café Pakhuis Wilhelmina

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

De (vrijwillige) radiomakers van Radio Mortale hebben geen sponsors en moeten het doen met giften. Kom zaterdag 26 september langs en zorg er voor dat talentvolle bands dit medium als opstap naar het grote publiek kunnen blijven gebruiken.

Steun Radio Mortale en kom zaterdag 26 september langs in Café Pakhuis Wilhelmina

Het Amsterdamse radioprogramma Radio Mortale organiseert zaterdag 26 september een benefietavond in Pakhuis Wilhelmina te Amsterdam. Dolorous Daze, Case Mayfield, Dress, The La La Lies en Fucking Sexrobots spelen allemaal belangeloos een volwaardige set om zo geld in te zamelen voor het noodlijdende radioprogramma. Bij gebrek aan sponsors of adverteerders is Radio Mortale afhankelijk van giften om de studiohuur te kunnen voldoen.

Radio Mortale is dé springplank voor jonge, veelbelovende muzikanten van eigen bodem. Landelijk bekende acts als Voicst, Lucky Fonz III, Scram C Baby, Sickboy, Aux Raus, zZz, Solo en Coparck zijn slechts een paar namen die aan het begin van hun carrière te gast zijn geweest in de radiostudio of hebben gespeeld op de live-avonden die Radio Mortale organiseert.

Het radioprogramma wordt gerund door vrijwilligers en biedt veelbelovende muzikanten, dj’s en producers die (nog) niet door de landelijke media zijn opgepikt een platform om hun muziek op de radio te krijgen. Het programma bestaat al twintig jaar en zendt vijf keer per week uit tussen 20:00 en 21:00 uur ’s avonds bij Salto, waardoor meer dan één miljoen huishoudens bereikt kunnen worden. Het programma is te beluisteren in de ether via 106.8FM, op de kabel op 103.3FM en online via http://www.radiomortale.nl.

Voor in de agenda:

Radio Mortale benefiet met Dolorous Daze, Case Mayfield, Dress, The La La Lies en Fucking Sexrobots
26 september 2009
Café Pakhuis Wilhelmina, Veemkade 576, Amsterdam
Deuren open 20.00 uur, aanvang 20:30 uur
Entree: €5