Onder Invloed met Anne Soldaat en The Starlets

Win kaarten!

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Vrijdag 9 oktober is Winston Kingdom weer Onder Invloed. Anne Soldaat en The Starlets spelen naast eigen werk ook nummers die hen hebben geïnspireerd. 3VOOR12/Amsterdam mag hiervoor 2x2 kaarten weggeven.

Win kaarten!

Onder Invloed is een initiatief van muziekjournalist Matthijs van der Ven. Door middel van sessies, interviews, boeken, live avonden en in de toekomst ook documentaires brengt hij de invloeden van hedendaagse artiesten aan de oppervlakte.

Tijdens de Onder Invloed live-avond laten artiesten horen wie of wat hen geïnspireerd heeft. Ze spelen zowel eigen nummers als covers van hun grote voorbeelden en met een beetje geluk vertellen ze er ook nog wat bij.

Deze tweede editie bevat twee primeurs in verschillende vormen. Naast het eerste Nederlandse optreden van de grote Schotse belofte The Starlets speelt ook Anne Soldaat een maand voordat zijn intensieve clubtour van start gaat.

Anne Soldaat kreeg voor zijn nieuwste album In Another Life eerder dit jaar de handen van zowel publiek als pers stevig op elkaar. The Starlets worden door Belle And Sebastian’s Stuart Murdoch persoonlijk aanbevolen: “Check out The Starlets, they've got soul, oh yes."

Dj St. Paul (onder andere Avond van het Kippenvel, Lowlands, Haldern, Oerol) host de avond en laat de optredens over gaan in een brede dansavond met een dikke mix van pop en dance uit alle tijden.

3VOOR12/Amsterdam mag voor deze avond 2x2 kaarten weggeven. Ook kans maken? Stuur dan een mail met als onderwerp 'Kaarten Onder Invloed' en in de mail je volledige naam naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars ontvangen tijdig bericht.