Joost Dobbe en Marcel Luntungan nieuw duo?!

Joost Dobbe en Marcel Luntungan bundelen de krachten

Tekst en foto's: Sacha Oeij ,

Joost en Marcel hebben elkaar leren kennen via het Singer-songwritercircuit. Nadat ze allebei in het Tricky Theater hadden gespeeld, besloten ze een keer samen op te treden.

Joost Dobbe en Marcel Luntungan bundelen de krachten

De twee singer-songwriters Joost Dobbe en Marcel Luntungan gingen eerst veel alleen aan de slag, nu gaan ze een muzikale sessie doen met z’n tweeën.

Het optreden vind plaats in de Jet Lounge in hartje Amsterdam. Marcel maakt al jaren muziek. Hij neemt af en toe een pauze, maar sinds kort heeft hij zijn muziekcarriëre nieuw leven in geblazen. Hij besloot zijn vaste baan op te zeggen en zijn leven helemaal opnieuw in te richten. Hij wilde zijn talenten volledig in kunnen zetten als performing artist voor bijzondere momenten, als studiomuzikant, als singer-songwriter en als mens.

Joost speelt al sinds zijn achtste gitaar. Op de middelbare school formeert hij zijn eerste bandjes. In 2003 besluit hij definitief verder te gaan als singer-songwriter. In juni 2009 bracht hij zijn tweede album Time will tell uit en is zijn carriere in een stroomversnelling gekomen.

Hij is bezig met een ander record label, Kletter Recordings om de single “When You’re Not Around” op te nemen met band. Er ligt ook al een scenario klaar om de nieuwe single te ondersteunen.

De samenwerking van deze gedreven singer-songwriters smaakt naar meer!

Gezien: Joost Dobbe en Marcel Luntungan, Jet Lounge, 27 oktober 2009.