Club 3VOOR12: The Horse Company, The Hickey Underworld en The Violent Years

Gastenlijst opent woensdag

Atze de Vrieze ,

We hebben de smaak te pakken met Club 3VOOR12. Vorige week hadden we White Lies, C-Mon & Kypski en Daily Bread over de vloer, voor volgende week staat een nieuwe avond gepland. Dinsdagavond om 20:00 uur in Desmet, om precies te zijn. De eerste band start om 20.30.

Gastenlijst opent woensdag

We hebben de smaak te pakken met Club 3VOOR12. Vorige week hadden we White Lies, C-Mon & Kypski en Daily Bread over de vloer, voor volgende week staat een nieuwe avond gepland. Dinsdagavond om 20:00 uur in Desmet Amsterdam, om precies te zijn. 

The Horse Company
Dat het Zwolse The Horse Company naar Texas trok om hun tweede album op te nemen, mag nauwelijks een verrassing heten. Niet zozeer door hun indrukwekkende baarden, als wel door hun fraaie rootsrock. Op die tweede cd – Olympus – staat onder meer een gastbijdrage van Centro-matic. Onlangs verscheen de verrassend aanstekelijke nieuwe single Wrong Way Out. 

The Hickey Underworld
Op hun kleine tourtje als voorprogramma van Das Pop vorige maand toonde The Hickey Underworld een van de meest spannende bands van België te zijn. Ze spelen hard, rauw en onvoorspelbaar, maar vergeten niet sterke liedjes te schrijven. Die shows gemist? 3 november is je kans.

The Violent Years
De Noren van The Violent Years zijn ondanks hun naam vermoedelijk aardige mensen. Die naam is dan ook afkomstig van de cult-roadmovie waarvoor de notoire Ed Wood het script schreef. Wat zegt die wetenschap over de muziek van de band? Niet veel: The Violent Years maakt slepende folkrock met een donker randje. Voor liefhebbers van 16 Horsepower.

De gastenlijst van deze avond opent op woensdag om 12:00 uur.