3VOOR12/Amsterdam zoekt vrijwilligers

Schrijvers en fotografen gezocht

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Amsterdam heeft een bloeiende muziekscene. Vele plekken in de stad waar bands regelmatig hun kunsten vertonen. Maar ook vele Amsterdamse bands die de wereld in trekken. Om dit allemaal te volgen is 3VOOR12/Amsterdam op zoek naar talent die mee wil werken om de site spannend en actueel te houden!

Schrijvers en fotografen gezocht

Amsterdam heeft een bloeiende muziekscene. Vele plekken in de stad waar bands regelmatig hun kunsten vertonen. Bands uit Amsterdam zelf, bands uit andere delen van Nederland, of zelfs uit het buitenland. 3VOOR12/Amsterdam probeert dit allemaal zo goed mogelijk te volgen. Door middel van het schrijven van recensies, het houden van interviews, het maken van achtergrondartikelen en het vergaren van nieuwsfeiten is 3VOOR12/Amsterdam de toonaangevende muzieksite voor de hoofdstad.

Ter versterking van ons huidige team zijn wij per direct op zoek naar:

Schrijverstalent & fotografen voor een parttime functie op vrijwillige basis.

Als schrijver doe je verslag van concerten en festivals en recenseer je cds. Een bredere inzet, bijvoorbeeld door middel van achtergrondartikelen of interviews, behoort zeker tot de mogelijkheden.

Als fotograaf leg je concerten en festivals op de gevoelige plaat vast als ondersteuning van de verslagen of als op zich zelfstaand fotodocument.


3voor12/amsterdam zoekt:
-Mensen met een hart en passie voor muziek die zich graag op vrijwillige basis willen inzetten voor de 3VOOR12/Lokaalsite van onze hoofdstad
-Mensen met een interesse in de (pop)stad Amsterdam
-Schrijvers met een vaardige pen en passie voor -of kennis van de Amsterdamse muziekscene
-Fotografen met een creatieve kijk op het geheel

Voor alle vacatures geldt: ervaring is een pré maar geen must. We willen ook een leerschool zijn voor beginners. Enthousiasme en passie is een must!

3VOOR12/Amsterdam biedt:
-Journalistieke werkervaring
-Kennismaking met -en opname in een team vol enthousiaste muziekliefhebbers, die elkaar dagelijks inspireren en uitdagen.
-De mogelijkheid om breed ingezet te worden in de verschillende takken van de site
-Doorgroeimogelijkheden binnen de site

Heb jij een hart en passie voor muziek en voldoe je aan de eisen? Aarzel niet om te mailen naar 3VOOR12/Amsterdam via 3voor12amsterdam@gmail.com