Feestorganisator Where Is The… viert jubileum in café Noorderlicht

Mo ‘milo, Habitual Laziness, Color Ones ft. Skiggy Rapz en TenTemPiés zijn verjaardagsgasten

Tekst en foto's: Corrie Heida ,

Feestorganisator Where is the..? bestond op Halloween 1 jaar. Dat jubileum werd gevierd met een avond met live bands en tussendoor dj’s. Zoals vaker op verjaardagsfeestjes moest het feest even op gang komen. Bij Color Ones ft. Skiggy Rapz gaat het publiek eindelijk uit z’n dak.

Mo ‘milo, Habitual Laziness, Color Ones ft. Skiggy Rapz en TenTemPiés zijn verjaardagsgasten

Where is the light? Een verdomd goede vraag nu het buiten koud, guur en snel donker is. Het licht wordt op Halloweenavond gevonden in café Noorderlicht op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Feestorganisator Where is the... viert hiermee haar éénjarig bestaan. Mo ‘milo, Habitual Laziness, Color Ones featuring Skiggy Rapz en Amsterdamse Popprijs-finalist TenTemPiés zijn de eregasten op het verjaardagsfeest.

De bands zijn van zowel binnen als buiten Amsterdam gekomen en hebben zelf ook fans meegebracht. Gelukkig maar, want lang niet alle bands spelen even sterk. Waar Mo ‘Milo gewoon een beetje last heeft van beginnerszenuwen – de potentie is er wel -, speelt Habitual Laziness gewoon mat en op routine. De vaste fans maakt dat niks uit, zij klappen sowieso voor hun vrienden op het podium.


Tussendoor houden diverse dj’s de aanwezige Teletubbies, Sponge Bob Square Pants en een heuse wolf warm en aan het dansen. Want op Halloween kom je natuurlijk niet zoals de verslaggever in je gewone kloffie aanzetten. Nee, dan volg je gezagsgetrouw het verzoek van Where is the… op om verkleed te komen. 

Het publiek staat in het begin een beetje onwennig verkleed te zijn. Maar dat is in één klap over met het bruisende optreden van de Color Ones ft. Skiggy Rapz. Ook voor TenTemPiés is het daarna kat in het bakkie.
  

Gezien: Where is the light? Op 31 oktober in café Noorderlicht