Travlin’ Tunes gaan XL

Win kaarten voor optreden in Melkweg

Janna Schouten ,

Drie singer-songwriters staan elkaar bij op het podium en brengen een gevarieerd programma met muziek en verhalen. Onder de naam Travlin’ Tunes gaan zij stad en land af en spelen ze overal en nergens. Voor het optreden in de Melkweg van 20 mei mag 3VOOR12/Amsterdam 2x2 kaarten weggeven.

Win kaarten voor optreden in Melkweg

Travlin’ Tunes bestaat uit drie personen. Nadie, een singer-songwriter uit Amsterdam, heeft in zeer korte tijd al een grote schare vaste fans door het land opgebouwd. Zij duikt de komende maanden met de ontdekker en producent van Stevie Ann de studio in om haar debuut cd op te nemen.

MiRco
is een akoestische verhalenverteller uit Amsterdam. Hij heeft zojuist een cd uitgebracht en heeft al een zeer divers tourschema achter de rug, van het Pepijn theater in Den Haag tot het Museumplein in Amsterdam. Hij won diverse prijzen en heeft samengewerkt met mensen als Hans van der Lubbe (De Dijk) en The Lau. Bovendien heeft hij met het lied Zaterdagmiddag Voetbal een kleinkunstklassieker in zijn repertoire.

Luke Nyman is
een Britse singer songwriter die al jaren in Amsterdam woont. Hij is tevens organisator, mididokter, pianist, eigenlijk te veel om op te noemen. Hij heeft net een cd op de markt en een bandtour achter de rug. Samen met miRco en Nadie is hij op zoek naar nieuw avontuur in Nederland-popland.

Met een programma vol muziek en verhalen trekken ze heel het land door. Soms met extra muzikanten, soms met andere singer songwriters in het programma, soms alleen.

3VOOR12/Amsterdam mag 2x2 kaarten weggeven voor het optreden op dinsdag 20 mei in de Melkweg. Stuur een e-mail met als onderwerp 'Kaarten Travlin’ Tunes' en in de mail zelf je volledige naam naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen bericht.