Deze week in 3VOOR12 Radio Live: Selah Sue, Official Secrets en Kempi

En de week er na: Mando Diao, Dio vs. The Madd en Five O’Clock Heroes

3VOOR12 Redactie ,

Dat Ghinzu heeft afgezegd voor 3VOOR12 Radio Live van 14 mei mag de pret niet drukken. Selah Sue en Official Secret Act komen namelijk gewoon wel. En Kempi wordt de derde act van de avond. Het programma voor de week er na is ook al bekend. Op 21 staan Mando Diao, Dio vs. The Madd en Five O’Clock Heroes op het podium in Desmet. Er bij zijn is gratis, maar reserveren via de gastenlijst is verplicht.

En de week er na: Mando Diao, Dio vs. The Madd en Five O’Clock Heroes

Natuurlijk is er donderdag 14 mei weer een 3VOOR12 Radio Live. Selah Sue en Official Secret Act spelen die avond op ons podium. Ghinzu komt niet, maar daarentegen Kempi wel. Entree is gratis, maar vergeet niet te reserveren via de gastenlijst.

Selah Sue
Schone Belgische jongedame met een zwoele soulstem die prachtige liedjes maakt.

Official Secrets Act
Ze stonden niet op London Calling, maar daar hadden ze eigenlijk wel moeten staan. Official Secrets Act maakt strak geregiseerde britpop met een ernstig aanstekelijk randje.

Kempi
Kempi werkt hard aan zijn nieuwe, minder rebelse, imago. Maar zijn platen worden er niet minder om. Brutale hiphop van de bovenste plank!

Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag, maar ook dan is er gewoon een 3VOOR12 Radio Live. Op deze feestdag zijn Mando Diao, Dio vs. The Madd en Five O’Clock Heroes te zien in Desmet. Ook hiervoor geldt: gratis entree, maar wel even reserveren via de gastenlijst.

Mando Diao
Deze Zweden worden beter en beter. Hun laatste single ´Dance With Somebody´ is daar het bewijs van. Einde van de maand op Pinkpop, nu nog even bij ons in Desmet.

Dio vs. The Madd
Op het eerste oog misschien een vreemde combinatie maar het werkt onwijs goed. De samenwerking is na de Hyves Showcase in Paradiso voortgezet en dit optreden kan niet anders dan een waar dansspectakel te worden.

Five O’Clock Heroes
All the way from New York komen deze mannen tijdens hun korte tour in Nederland gelukkig nog even Desmet veroveren. Aanstekelijke poprockliedjes met een uiterst vrolijke noot.


Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.