Amsterdamse Sessies: M.O. & Brakko

Winnaars Grote Prijs produceren boven tandartspraktijk

Voor de Amsterdamse Sessies nodigen Amsterdamse artiesten onze redactie uit op een speciale locatie in de stad voor een interview en sessie. In deze aflevering M.O. & Brakko, de kersverse winnaars van de Grote Prijs HipHop, die de plek laten zien waar ze aan hun tweede album werken.

Winnaars Grote Prijs produceren boven tandartspraktijk

Voor de Amsterdamse Sessies nodigen Amsterdamse artiesten onze redactie uit op een speciale locatie in de stad voor een interview en sessie. In deze aflevering M.O. & Brakko, de kersverse winnaars van de Grote Prijs HipHop, die de plek laten zien waar ze aan hun tweede album werken: het appartement van hun producer, boven een tandartspraktijk in West.

De twee rappers uit Zuid-Oost pakken hun muziekcarriere professioneel aan. "We hebben nu meer structuur. Er zijn vaste dagen waarop we schrijven, vaste dagen waarop we oefenen en vaste dagen waarop we opnemen. En dat opnemen doen we hier. Omdat hier de beats worden gemaakt en alle faciliteiten verder aanwezig zijn om goed op te nemen."

Het winnen van de Grote Prijs heeft voor hen nog niet veel veranderd. "Er komt natuurlijk wel meer media-aandacht, maar voor onszelf hebben we een veel grotere kick ervaren van het uitbrengen van ons album Catharsis. En nu willen we gewoon een goed tweede album maken. Om onze naam te vestigen en te zorgen dat we wat langer mee kunnen."