Viral Radio organiseert festival

Win kaarten

Janna Schouten ,

1, 2 en 3 juli vindt het tweede Viral Radio Festival plaats. Twee dagen staat Trouw Amsterdam en een dag het Bimhuis in het teken van dubstep en andere elektronische muziek. 3VOOR12/Amsterdam mag kaarten weggeven voor de avond in Trouw Amsterdam op vrijdag 3 juli.

Win kaarten

Viral Radio is begin 2007 gestart met een programma op hiphopzender lijn5. Het programma stond in het teken van dubstep en andere elektronische beats. Daarnaast organiseerde initiator dj Juha avonden in onder andere Paradiso, het Bimhuis en Club 11. Sinds kort zijn dj’s Juha en Cinnaman elke twee weken met hun Viral Radio te horen op 3VOOR12. Daarnaast organiseren zij elke maand een avond in Trouw Amsterdam.

Het Viral Radio Festival vindt plaats op 1, 2 en 3 juli. Op woensdag 1 juli is er ‘CD-R Night’ in de Verdieping van Trouw Amsterdam. Met dj’s Cinnaman, Mamiko Motto en Juha. Interviews zijn er met Hudson Mohawke, Sam Britton, Ollie Brown, Tony Nwachukwu, Gavin Alexander en Cinnaman. Entree is gratis als je je eigen beats meeneemt. Donderdag 2 juli staan Furt en Icarus live in het Bimhuis. Vrijdag 3 juli kan er in de club van Trouw live genoten worden van Hudson Mohawke,  Daedelus, Bullion en The Blessings. DJ’s Cinnaman en Juha zijn daar ook bij.

3VOOR12/Amsterdam mag 3x2 kaarten weggeven voor de derde en laatste dag in Trouw. Stuur een e-mail met als onderwep ‘Kaarten Viral Radio Festival’ en in de mail zelf je volledige naam naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.