Schrijf je nu in voor de Amsterdamse Popprijs

Inschrijving sluit op 1 augustus

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

De Amsterdamse Popprijs is niet meer weg te denken uit het Amsterdamse muziekcircuit. Al voor de 14e keer organiseert de GRAP deze competitie voor Amsterdamse bands.

Inschrijving sluit op 1 augustus

Stichting GRAP organiseert dit jaar voor de veertiende keer de Amsterdamse Popprijs, een competitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. Dertig bands worden verspreid over vijf voorrondes die in september plaatsvinden. Elke voorronde levert een winnaar op. De rest kan nog hopen op één van de zeven wildcards. De twaalf halve finalisten strijden in Paradiso om een plaats in de finale, die zaterdag 28 november plaatsvindt in The Max van de Melkweg.

Een vakkundige jury beoordeelt de deelnemers op originaliteit, creativiteit, en podiumpresentatie. De winnende band gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een waardecheque van € 500,- te besteden bij Dijkman Muziekinstrumenten, studiotijd bij Studio peggy51, promo cd's van Fonos.nl en diverse optredens. De winnaar is tevens de Amsterdamse afgevaardigde voor de SENA Performers POPnl Award 2010.

Inschrijven voor de Amsterdamse Popprijs kan tot zaterdag 1 augustus 2009. Inschrijven kan op twee manieren:
- via het online inschrijfformulier via de site van de GRAP.
- via Ongekend Talent. Registreer je via de site van Ongekend Talent en zorg dat je minimaal één track hebt geupload in je profiel. Voor vragen over het aanmelden via Ongekend Talent, kun je terecht op  de site.