Inschrijving Mooie Noten 2009 gestart

Amsterdamse popsongcompetitie van GRAP

De inschrijving van de tiende editie van Mooie Noten is gestart. Deze Amsterdamse popsongcompetitie van de GRAP werd eerder gewonnen door Lucky Fonz III en Habiba en afgelopen jaar door VoiceOverCello.

Amsterdamse popsongcompetitie van GRAP

De inschrijving voor de tiende editie van Mooie Noten is gestart. Deze Amsterdamse popsongcompetitie van de GRAP werd eerder gewonnen door Lucky Fonz III, a balladeer en Habiba. Afgelopen jaar won tijdens de finale in het Vondelpark Openluchttheater het eigenzinnige VoiceOverCello.

Mooie Noten is een competitie voor singer-songwriters en (semi-)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt van de competitie is de popsong zelf. In april starten de voorrondes op verschillende podia in Amsterdam. De halve finale vindt plaats in Paradiso en de competitie wordt afgesloten met de finale in juni. De winnende act van Mooie Noten gaat naar huis met onder meer studiotijd, promocd's en een waardecheque voor muziekinstrumenten.

Inschrijven voor Mooie Noten kan tot en met zondag 1 maart 2009 via het online inschrijfformulier. Stuur of breng daarnaast je demo, biografie en promotiefoto naar Stichting GRAP, postbus 10928, 1001 EX Amsterdam. ezoekadres: Beurs van Berlage, ingang Oudebrugsteeg 11 Amsterdam (ma t/m vr 12:00 - 17:00).