Win kaarten voor Het Grote Radio Mortale Feest

Met Scram C Baby, Palloc, The Pop-Outs en de Radio Mortale dj's

Radio Mortale viert zaterdag 28 februari in Pakhuis Wilhelmina dat het de Salto Award voor beste radioprogramma heeft gewonnen. Op het podium staan Scram C Baby, Palloc en The Pop-Outs en achter de draaitafels natuurlijk de Radio Mortale dj's. 3VOOR12/Amsterdam mag 2x2 kaarten weggeven voor deze zinderende avond.

Met Scram C Baby, Palloc, The Pop-Outs en de Radio Mortale dj's

Radio Mortale (ook bekend van Het Mortale Tribunaal) verzorgt al jaren iedere doordeweekse avond een uur goede muziek van eigen bodem op de Amsterdamse radio. De liefde, tijd en het vakmanschap dat de dj's daar in stoppen werd onlangs beloond met de Salto Award voor beste radioprogramma. Hoogste tijd voor een feestje, zo dachten de dj's. Op zaterdag 28 februari zijn in Pakhuis Wilhelmina drie bands en de dj's zelf te bewonderen.

Scram C Baby is al jaren vaste prik in de playlists van de Mortale dj's en liet onlangs nog zien Pakhuis Wilhelmina op z'n kop te kunnen zetten. Palloc eindigde in de top 10 van 2008 van Radio Mortale met een debuutplaat vol sfeervolle indiepop. The Pop-Outs beleeft haar podiumdebuut maar is met leden uit The Phantom Four, The Skidmarks en Check 1-2 absoluut geen groentje. De Mortale dj's draaien tot in de late uurtjes dansplaatjes. Van eigen bodem uiteraard.

3VOOR12/Amsterdam mag 2x2 kaarten weggeven voor deze zinderende avond. Winnen? Stuur een mail met daarin je naam en als subject 'Kaarten Radio Mortale Party' naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.


Radio Mortale Party, zaterdag 28 februari 20.00, Pakhuis Wilhelmina, met Scram C Baby, Palloc, The Pop-Outs