Toomler start met nieuwe maandelijkse dansavond

Win kaarten voor Rock 'n Soul

Dj St. Paul is de host van een nieuwe maandelijkse dansavond in comedycafe Toomler. Geen electro of britpop maar rock 'n roll en soul van alle tijden bepalen de stijl van de avond die toepasselijk Rock 'n Soul is getiteld. 3VOOR12/Amsterdam geeft kaarten weg voor de eerste editie van 6 februari.

Win kaarten voor Rock 'n Soul

Dj St. Paul is de host van een nieuwe maandelijkse dansavond in comedycafe Toomler. Geen electro of britpop maar rock 'n roll en soul van alle tijden bepalen de stijl van de avond die toepasselijk Rock 'n Soul is getiteld. Volgens de organisatie kan de bezoeker dansbare, eerlijke muziek verwachten, van Elvis Presley tot The Strokes, van Ray Charles tot Amy Winehouse

De avond is mede geinitieerd door De Harmonie Boekingen en Ferry Roseboom (bekend als labelmanager van Excelsior Recordings). Gezocht werd naar een locatie die niet al overbevolkt is met dansavonden, wat goed aansloot bij Toomler, die een dergelijke uitdaging graag aangaan. Rock 'n Soul gaat iedere eerste vrijdag van de maand plaatsvinden.

3VOOR12/Amsterdam geeft 2x2 kaarten weg voor de eerste editie van Rock 'n Soul op vrijdag 6 februari. Wat moet je daarvoor doen? Stuur een e-mail naar info@3voor12amsterdam.nl, met daarin je volledige naam en als subject 'kaarten rock n soul'. Winnaars krijgen tijdig bericht.