StuKaFest ook in 2009 weer in Amsterdam

Win een passe-partout!

Voor het tweede achtereenvolgende jaar doet het Studentenkamerfestival StuKaFest Amsterdam aan. Artiesten treden op in de huiskamers van studenten. 3VOOR12/Amsterdam tipt en geeft kaarten weg!

Win een passe-partout!

Voor het tweede achtereenvolgende jaar doet het Studentenkamerfestival StuKaFest Amsterdam aan. Artiesten treden op in de intieme huiskamersfeer van studentenhuizen; van zo dichtbij zie je ze misschien wel nooit meer. Stoelen worden overal vandaan getrokken en de vloer wordt bezaaid met kussens. Na een half uur is het optreden voorbij en springen alle bezoekers weer op hun fiets om naar de volgende studentenkamer te gaan.
 
Naast cabaret, opera, poëzie en dans is er ook in 2009 weer veel popmuziek geprogrammeerd. De aanraders van 3VOOR12/Amsterdam: het swingendste optreden wordt waarschijnlijk gegeven door The Tunes. Wie het gevoeliger wil gaat langs bij Habiba met haar harp, wie de poëzie zoekt komt aan zijn trekken bij Project Wildeman, want daar draagt dichter Robin Block voor uit eigen werk met muzikale begeleiding. Ook Go Back To The Zoo wordt getipt.
 
En dan nu het leukste: 3VOOR12/Amsterdam mag twee verrassingspasse-partouts voor StuKaFest Amsterdam 2009 weggeven! Je mag naar drie verschillende optredens, en hebt dan bovendien toegang tot het StuKaFeest in de Sugar -Factory na afloop, met TrenchcoaT en dj (PunchOut) Pat, die eerder ook bij de eerste 3VOOR12/Amsterdam clubavond de zaal op stelten zette. Winnen? Stuur dan een mail met je volledige naam en adres naar 3voor12amsterdam@gmail.com.
 
Kijk voor meer informatie, rondetijden en prijzen op de website van StuKaFest.