Paulusma live met band in de Melkweg

Win kaarten voor het concert op zaterdag 7 februari

Rens van den Boogaard ,

Jelle Paulusma bracht eind 2008 het mooie irecord uit. Een ingetogen plaat met het accent als vanouds op het liedje. Live treedt Paulusma nu aan met een complete band die, zo bleek op Noorderslag, stevig rockt. 3VOOR12/Amsterdam geeft kaarten weg voor het optreden van zaterdag 7 februari in de Oude Zaal van de Melkweg.

Win kaarten voor het concert op zaterdag 7 februari

Jelle Paulusma bracht eind 2008 het mooie irecord uit. Een ingetogen plaat met het accent als vanouds op het liedje. De frontman van wijlen Daryll-Ann oogstte veel lof voor de plaat die hij schreef in zijn huis in Amsterdam-Oost. Live wilde Paulusma het steviger aanpakken en dus formeerde hij een band met mensen die hetzelfde willen.

Met complete band trad Paulusma aan in de 3VOOR12 zaal op Noorderslag. Een stevig rockend geheel met onder andere broer Coen Paulusma op percussie en Len Lucieer (Alamo Race Track) op gitaar. De band tourt momenteel door het land en doet ook Amsterdam aan.

3VOOR12/Amsterdam geeft kaarten weg voor het optreden van Paulusma op zaterdag 7 februari in de Oude Zaal van de Melkweg. Wat moet je daarvoor doen? Stuur een e-mail met daarin je volledige naam en als subject 'kaarten paulusma' naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.