Melkweg organiseert afscheid voor Cramps-frontman Lux Interior

Win kaarten

Donderdag 26 februari komt de Nederlandse garagescene bijeen in de Melkweg om de onlangs overleden The Cramps-frontman Lux Interior een passend afscheid te geven. Sprekers, dj's en de band GooGooMuck vullen de bijzondere avond en 3VOOR12/Amsterdam mag hier 2x2 kaarten voor weggeven.

Win kaarten

Wat is een betere plek om een rock ’n roll ster te eren dan op het podium? Daarom organiseert de Melkweg een afscheidsavond voor de op 4 februari overleven Lux Interior. Donderdag 26 februari staat de Oude Zaal in het teken van rockabilly en garagepunk, waar Lux Interior met The Cramps een eigen geluid mee wist te creeëren.

Op het podium staat het Limburgse GooGooMuck, dat vernoemd is naar een nummer van The Cramps. Dikke Dennis, Bone, Dab en Rockin' Bones komen plaatjes draaien. Verder zijn er nog diverse sprekers, waaronder Willem Venema en Jerry Goossens. 

3VOOR12/Amsterdam mag 2x2 kaarten weggeven voor deze speciale avond. Winnen? Stuur een mail met je volledige naam en als subject 'Kaarten Lux Interior' naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.