Junkbeat op het podium in New York (deel 3, slot)

Chinees bestellen en op de bonnefooi langs platenmaatschappijen

Fotografie: Jason Thompson ,

Het Amsterdamse electrorock duo Junkbeat heeft de avontuurlijke schoenen aangetrokken en is naar New York vertrokken voor een paar optredens. Didric en Jan doen voor 3VOOR12/Amsterdam in woord en beeld verslag van hun optredens en alles wat daar bij komt kijken.

Chinees bestellen en op de bonnefooi langs platenmaatschappijen

Het Amsterdamse electrorock duo Junkbeat heeft de avontuurlijke schoenen aangetrokken en is naar New York vertrokken voor een paar optredens. Gewapend met een paar boekingen en een handvol telefoonnummers op zak zijn Didric en Jan van plan mensen daar enthousiast te maken voor hun muziek.

In de laatste dagen in New York wordt er veel aan promo gedaan. Didric en Jan gaan op de bonnefooi met een stapel promo's langs platenmaatschappijkantoren in New York. Ook wordt er een fotoshoot gedaan op een boot die langs de skyline van New York vaart. Verder werd er gejamd met tijdelijke huisgenoot Vanessa Bley en een laatste optreden gegeven waar alle fans en vrienden die de in tien dagen New York waren gemaakt naartoe kwamen.

Wil je weten hoe het Junkbeat in New York verging? De jongens hielden alles bij op hun blog, met video's, verslagen en foto's. Hier een filmpje waarin een poging word gedaan tot het bestellen van Chinees.