Junkbeat op het podium in New York (deel 1)

Duo op eigen houtje naar The Big Apple

Het Amsterdamse electrorock duo Junkbeat heeft de avontuurlijke schoenen aangetrokken en is naar New York vertrokken voor een paar optredens. Didric en Jan doen voor 3VOOR12/Amsterdam in woord en beeld uitgebreid verslag van hun optredens en alles wat daar bij komt kijken.

Duo op eigen houtje naar The Big Apple

Het Amsterdamse electrorock duo Junkbeat heeft de avontuurlijke schoenen aangetrokken en is naar New York vertrokken voor een paar optredens.

Gewapend met een paar boekingen en een handvol telefoonnummers op zak zijn Didric en Jan naar New York vertrokken om mensen daar enthousiast te maken voor hun muziek.

Het tweetal heeft de minitoer helemaal zelf georganiseerd. "Zonder subsidies en zonder connecties, puur vanuit ons eigen enthousiasme. Helemaal rock 'n' roll dus. We hebben er onze promo achtergelaten en het balletje ging rollen. Zaterdag 14 Februari hebben we onze eerste gig in The Delancy en dinsdag 24 februari de laatste in Arlene's Grocery", legt Didric uit.

Wil je weten hoe het Junkbeat in New York vergaat? De jongens houden alles bij op hun blog, met video's, verslagen en foto's. Bij deze alvast een filmpje van de eerste belevenissen.