Henk tekent: De Nachtbrakers bij Witte Gei't

Met De Burmania's, Apes In The Orange Grove en Amoks

Henk Langeveld ,

Geen recensie of fotoverslag maar pentekeningen van Henk Langeveld in de rubriek 'Henk tekent'. Deze keer een verslag in pentekeningen van de Nachtbrakers bij Witte Gei't in De Nieuwe Anita op dinsdag 17 februari. Achter de bar speelden Burmania's, Apes In The Orange Grove en Amoks.

Met De Burmania's, Apes In The Orange Grove en Amoks

Geen recensie of fotoverslag maar pentekeningen van Henk Langeveld in de rubriek 'Henk tekent'. Deze keer een verslag in pentekeningen van Witte Gei't in De Nieuwe Anita op dinsdag 17 februari. Concertorganistor De Nachtbrakers vult daar de hele maand februari de dinsdagavondprogrammering.

Alternatieve Nederpop van de Burmania's, "feel good-liedjes, alleen het gevoel ontbreekt", volgens hun site, Nederlandstalig en met een hoog UvA-gehalte. Daarna Apes In The Orange Grove, 'indie/chanson'. Nachtbraker Jasper:  "En dan nu oorverdovende stilte voor deze drie goeie vrienden van me die helemaal van om de hoek (van De nieuwe Anita) komen!" Afsluiting van de nacht in de kelder met 'bar muziek' van de Amoks, hun allerlaatste optreden.


Gezien: De Nachtbrakers / Witte Gei't met Burmania's, Apes In The Orange Grove en Amoks, in De Nieuwe Anita, dinsdag 17 februari 2009.