Zomereditie van Rauw in de Melkweg

Win kaarten

Janna Schouten ,

De zomer is voor velen het moment om even rustig aan te doen. Vrijdag 14 augustus is er daarom in de Melkweg geen gewone Rauw, maar een MiniRauw. 3VOOR12/Amsterdam mag hier 2x2 kaarten voor weggeven.

Win kaarten

Mini hoeft niet minder te zijn dan normaal. In tegendeel. Vrijdag 14 augustus is Rauw in de Melkweg anders dan anders, maar het smaakt er niet minder om.

Grote gast van de avond is Glam Rave Goeroe Tommie Sunshine, de legende met een baard die Sinterklaas nog jaloers maakt. Tommie is een icoon. Als geen ander weet hij de vibe van pure rock 'n roll en new wave te mixen met de allerbeste dance van het moment. Daarnaast is hij ook nog eens een geweldige producer, songwriter en een wereldwijde hipster-smaakmaker. Tommie maakte genadeloze remixen van onder andere The Yeah Yeah Yeah’s, Scissor Sisters, Major Lazer, The Gossip, The Killers, Junkie XL en vele, vele anderen.

Live staat dit keer de elektronische takkeherrie boyband Nobody Beats The Drum de nagels uit het podium te spelen. Nobody Beats The Drum won in 2003 de Grote Prijs van Nederland en kwam vorig jaar met een album dat enthousiast ontvangen werd. Zelfs Kanye West mogen zij tegenwoordig tot hun fans rekenen.
 
Gastheer en resident dj is Joost van Bellen, de man die niet kan stoppen! Hij draait dit jaar 25 jaar en lijkt het nog minstens zo lang vol te kunnen houden.
 
Op MiniRauw worden de gelederen versterkt door de vuige muziek en overdonderende looks van Wannabe A Star.

3VOOR12/Amsterdam mag 2x2 kaarten weggeven. Kans maken? Stuur een mail met 'kaarten MiniRauw' als onderwerp en in de mail je volledige naam naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.