Dancemarathon Club 3VOOR12/Amsterdam

Vrijdag 28 augustus van 14:00 tot 01:00 in het Blauwe Theehuis

Dorinde Meuzelaar ,

Na een geslaagde herstart in oktober is het alweer tijd voor de vierde editie van Club 3VOOR12/Amsterdam. Na hiphop, bandjes en en singer-songwriters is het nu de beurt aan Amsterdams dj-talent. Op 28 augustus laten zij in het Vondelpark horen wat Amsterdam op dance-gebied te bieden heeft. Met Florian Rath & Matthijs Groos, Reiss, Dulac, Sven & Tettero en Voidd Radio Group.

Vrijdag 28 augustus van 14:00 tot 01:00 in het Blauwe Theehuis

Op vrijdag 28 augustus is er weer een nieuwe editie van Club 3VOOR12/Amsterdam. Tijdens dit tweemaandelijkse event wordt muzikaal talent uit eigen stad gepresenteerd. Na eerdere succesvolle avonden met hiphop, bandjes en singer-songwriters staat deze editie in het teken van Amsterdams dj-talent.

Vanaf 14.00 barst het programma los in het Blauwe Theehuis in het Vondelpark. De Amsterdamse dj's Florian Rath en Matthijs Groos, Reiss, Dulac, Sven en Tettero en Voidd Radio Group (bestaande uit dj Renzo, Chris Helt, Philip Sol, Marko Roca en Mr. Manoah) staan tijdens dit acht uur durende feest achter de draaitafels.

De bezoekers krijgen deze dag de unieke kans om op een wel heel bijzondere locatie te genieten van Amsterdamse dance-acts. De entree is geheel gratis en bij mooi weer zal ook de barbeque worden aangestoken. Daarnaast is de cocktailbar geopend. Alle ingrediënten voor een top dag dus.

Voor in je agenda:
Club 3VOOR12/Amsterdam Vondelpark
Met: Met Florian Rath & Matthijs Groos, Reiss, Dulac, Sven & Tettero en Voidd Radio Group
Vrijdag 28 augustus, Blauwe Theehuis in het Vondelpark
Aanvang: 14:00 uur
Entree: Gratis