Bomb Diggy in de Flexbar maakt er een zomers feestje van

Gezellige speeltuin met veel cumbia, een scheutje dubstep, een vleugje dancehall en aangename baslijnen

Tekst en foto's: Tamara van de Laarse ,

Bomb Diggy is een initiatief van Makks en Mataklap. Sinds februari 2009 organiseert dit duo feestjes met iedere keer een ander geluid, variërend van afrobass, booty en dubstep tot ghettorave. Lokale en internationale gastartiesten worden afgestemd op de avond die elke keer anders is.

Gezellige speeltuin met veel cumbia, een scheutje dubstep, een vleugje dancehall en aangename baslijnen

Bomb Diggy is een initiatief van Makks en Mataklap. Sinds Februari 2009 organiseert dit duo feestjes, onder andere in de OT301, OCCII en eerder in de Flexbar. Daarbij  vormen de invloeden van bijvoorbeeld afrobass, booty, dubstep en ghettorave het karakter van de Bomb Diggy parties. De gastartiesten worden zorgvuldig uitgenodigd, lokaal en internationaal, afgestemd op het geluid dat elke keer weer iets anders is.

Voor deze vijfde editie is voor het genre cumbia gekozen om een zomers en opzwepend sfeertje neer te zetten.

De ruimte van de Flexbar is geheel aangekleed met lichtgevende palmbomen, opblaasbare flamingo’s en een overdaad aan diverse zwembanden. Dat dit de start zou worden van een speeltuin op de dansvloer, had vast niemand gedacht.

Jammer genoeg is de ruimte na de klok van één uur nog redelijk leeg, gelukkig weet het publiek zich te amuseren met de nodige attributen en de aangename mix van de dansbare nueva cumbia.
Met speciale acts Faune en Douster uit Buenos Aires van het ZZK-label en lokale djs RU-D & Makks, Mataklap en Brutuzz.

Bomb Diggy in Flexbar op 31 Juli 2009