Amsterdamse artiesten: Stel jezelf voor!

Presenteer jezelf in tien antwoorden op 3VOOR12/Amsterdam

In navolging van onze gewaardeerde collega's van 3VOOR12/Tilburg bieden wij bands de kans om zichzelf voor te stellen aan de bezoekers van onze lokaalsite. Lees hier hoe een en ander in zijn werk gaat.

Presenteer jezelf in tien antwoorden op 3VOOR12/Amsterdam

De redactie van 3VOOR12/Amsterdam doet hard haar best om de lokale popscene in kaart te brengen. Maar in de Nederlandse hoofdstad, met de meeste podia en bands van het land, bestaat natuurlijk altijd het risico dat we iets missen. Om overal op tijd bij te zijn geven we nu, in navolging van onze gewaardeerde collega's van 3VOOR12/Tilburg, bands de kans zichzelf voor te stellen aan de bezoekers van 3VOOR12/Amsterdam. Onze redactie maakt een selectie uit deze inzendingen en zal eens in de zoveel tijd een leuke introductie op de site publiceren.

Alle acts (hiphop, singer-songwriter, dj's, bands) die bij 3VOOR12 passen en uit Amsterdam afkomstig zijn kunnen meedoen. Je hoeft alleen onderstaande vragenlijst op een leuke manier in te vullen (maak leuke uitgebreide antwoorden, inzendingen met antwoordne van een paar woorden lezen we niet) en met een bio en bandfoto (max. 1 MB) te mailen naar info@3voor12amsterdam.nl. We willen je band uiteraard ook graag beluisteren, dus stuur mee die MySpace-link!

Wie zijn jullie?
Wat voor muziek maken jullie?
Hoe is jullie act ontstaan?
Waar komt jullie naam vandaan?
Waar repeteren jullie?
Wat vinden jullie van de Amsterdamse muziekscene?
Wat hopen jullie met je act te bereiken?
Waar kunnen we jullie de komende tijd live zien?
Waarom moeten we jullie in de gaten houden?
Wat willen jullie nog aan de bezoekers van 3VOOR12/Amsterdam kwijt?