Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 14 februari: Milow, Gram, Woody & Paul

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door een zoetgevooisde Vlaming, Het Amsterdamse anaGRAM en rootsrock uit de lichtstad.

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

Milow
Milow is voor Nederland nog relatief goed verstopt gebleven. In eigen land is de innemende singer-songwriter Jonathan Vandenbroeck en regelrechte hit. Na de Humo Rock Rally (De Belgische Grote Prijs) in 2004 kreeg hij begin 2007 groot succes met het nummer You Don’t Know. Deze week kwam zijn nieuwe plaat Coming Of Age uit.

GRAM
De leeuw op haar albumhoes is veelzeggend. Laat je niet misleiden door dit roofdier in schaapskleren. Ex-Seedling zangeres en gitarist Marg van Eenbergen treedt als GRAM zowel solo als met band op. Nu nog in het voorprogramma van de Voicst-tour, maar vast en zeker binnenkort ook op eigen houtje. Op Noorderslag bewees ze een zaal in te kunnen pakken, laat je opvreten door GRAM en haar top-pop-plaat Four-Letter Word!

Woody & Paul
Wat een Sons Of Bitches heeft Eindhoven voortgebracht. Niet mijn woorden overigens, zo hebben deze jongens hun nieuwe plaat nu eenmaal genoemd. Met nummers als Kiss Yer Cash Goodbye, Ain’t Nobody’s Gonna Steal My Honey en Gimme Some Sugar lijkt de boodschap duidelijk: ongecompliceerde rootsrock om bij te drinken. Kortom een perfect derde uur van 3VOOR12RADIO LIVE!