Snoop Dogg betrokken bij aanrijding met fietser

Bodyguard 'molesteert' vrouw

Het is rapper Snoop Dogg voorlopig niet gegeven te genieten van zijn paar daagjes Amsterdam. De rapper raakte vandaag betrokken bij een aanrijding. Een fietsende vrouw werd geraakt door de deur van een taxi die bij Snoops gevolg hoorde. Een bewaker van Snoop raakte de vrouw toen hij de deur zonder te kijken opende.

Bodyguard 'molesteert' vrouw

Het is rapper Snoop Dogg voorlopig niet gegeven te genieten van zijn paar daagjes Amsterdam. De rapper raakte vandaag betrokken bij een aanrijding. Een fietsende vrouw werd geraakt door de deur van een taxi die bij Snoops gevolg hoorde. Een bewaker van Snoop raakte de vrouw toen hij de deur zonder te kijken opende. Volgens Nu.nl heeft de politie in Amsterdam dat bevestigd.

De bodyguard van Snoop zou vervolgens de vrouw bedreigd hebben toen ze de politie wilde bellen. Van dit incident waren eerder vanavond beelden te zien in De Wereld Draait Door en RTL Boulevard. Echte klappen lijken er niet gevallen te zijn. De politie heeft de bodyguard meegenomen voor een goed gesprek. Volgens de politie is hij inmiddels weer vrijgelaten.

Het incident van vanmiddag is een schijntje voor de rapper. Hij had de laatste tijd wel serieuzer met de arm der wet te maken. Zo werd de notoire ‘chronic’-roker in Zweden opgepakt op verdenking van drugsgebruik. Snoop zou na het concert dat hij zondagavond met P. Diddy gaf in de Heineken Music Hall doorreizen naar Engeland, maar door een eerder akkefietje op Hearthrow is hij daar niet welkom. De rapper besloot een extra optreden in de Melkweg in te lassen, waarvoor vandaag de voorverkoop begon.