Tijdens Amsterdam Dance Event maakten we met 3FM vier dagen lang radio vanuit de Melkweg. Daar wipten natuurlijk ook heel veel coole dj's langs voor korte, scherpe sets. Luister nu de sets van o.a. Ineffekt, Kamma & Masalo en Black Cadmium terug.

Kamma & Masalo

Amsterdams dj-duo Kamma en Masalo zijn al jaren bekende gangmakers in de clubscene in de Rush Hour-hoek. Deze ADE presenteerden ze onder andere hun eigen avond in Doka die door 3voor12 werd uitgeroepen als een van de beste dj-sets tijdens ADE. Ze konden een plek vinden in hun drukke schema om bij Sagid een dj-set te draaien. Zangeres Lenxi was ook van de partij. 

Ineffekt

Op ADE stond de piepjonge Ineffekt naast grootheden als Avalon Emmerson en JASSS. Daarnaast kwam dit jaar ook zijn debuutalbum Kora uit. Hij draaide een dj-set bij Club Cleven tijdens ADE met een waanzinnige opener: een mashup van Barker (!) en Ariana Grande (!!!). Ook primeurt hij alvast nieuw werk. 

Black Cadmium

De Rotterdamse bloedbroeders Black Cadmium zitten al twintig jaar in het nachtleven, maar lijken nu hun doorbraak te beleven. Eris Drew en Octo Octa zijn fan, ze brachten al muziek uit via de Portugese smaakmaker Violet en op Amsterdam Dance Event draaien ze naast heel wat van hun eigen helden. Ze wipten ook in 3voor12 Radio langs. 

Margie

Ze werkte jarenlang bij Amsterdamse platenzaak Rush Hour, maar werkt ook als muziekjournalist. Al die muzikale kennis neemt ze mee in haar dj-sets. Zo ook op Amsterdam Dance Event, live achter de decks bij Club Cleven vanuit de Melkweg.

Helsloot

Ter ere van het boek Hypnotised - A Journey Through Trance Music stond 3voor12 Radio woensdag in het teken van trance. In het laatste uur kwam ook Helsloot langs om wat nieuwerwetse trancekrakers te draaien.