Luister 3voor12 Radio live op Eurosonic terug: woensdag

Met: Jain, Amber Arcades, Wyvern Lingo en Best Youth

Steven Stoffers ,

3voor12 Radio is de hele week live vanaf Eurosonic in Groningen. Hier zie en hoor je alle artiesten die je het komende festivalseizoen overal gaat zien. Kom langs in onze studio op de Grote Markt voor live-sessies en interviews met de tofste artiesten van komend jaar! Op de eerste festivaldag o.a. een sessie van Jain en interviews met Best Youth en het bedrijf dat een einde gaat maken aan ticketfraude.

De hele muziekindustrie is aanwezig in Groningen. Boeker Age Versluis legt, nog nmahijgend van zijn sprintje vanuit het 3voor12 Podium in de Vera, uit wat een boeker hier nu precies doet.

Jain deed de eerste live-sessie van Eurosonic in onze studio aan de Grote Markt van Groningen. Check het hele optreden hieronder:

De eerste hype van deze Eurosonic mikt op Glastonbury, maar moest wel even wachten op hun eierballen:

Amber Arcades (Annelotte de Graaff) dropt gewoon even twee bombshells in de uitzending. Waarschijnlijk eind april komt er een nieuwe Amber Arcades EP met 5 nummers uit én ze gaat tijdens de tour met Moss komend jaar samen met Marien Dorleijn van Moss muziek maken:

Tom Roetgering wil ticketfraude onmogelijk maken d.m.v. blockchaintechnologie, een mogelijke revolutie voor de live-industrie:

Wauw. Wyvern Lingo laat de studio even helemaal stilvallen met hun driestemmige a-capella van 'When Doves Cry':

Wow, momentje hoor: @wyvernlingo krijgt de hele radiostudio stil met een a-capella van 'When Doves Cry'. #esns17

Een video die is geplaatst door 3voor12 (@3voor12) op

Luister hieronder het hele interview terug met Wyvern Lingo.

Vanavond is 3voor12 Radio opnieuw live vanaf Eurosonic, met o.a. Declan McKenna, Bonzai, L.A. Salami en The Mysterons. Live op 3FM, 101tv (en de etalagekanalen van je tv-provider, waar je gedurende het festival 101tv kunt kijken) van 21:00 to 0:00.