Nieuw op 3voor12 Radio: Sticks & Big2, New Wave, Bewilder en All Tvvins

Sticks & Big2 Single van de Week met Waar Wacht Je Op

Redactie 3voor12 ,

De vier nieuwe tracks deze week op de playlist zijn van de Nederlandse indiepopband Bewilder, de Nederlandse rapcrew van het New Wave-project, de Ierse indiepopband All Tvvins en de Nederlandse rappers Stick & Big2. Die laatsten hebben met hun samenwerking de 3voor12 Single van de Week met Waar Wacht Je Op. Veel livemuziek in de studio deze week: maandag de Britse indierockband Menace Beach en woensdag de Nederlandse danceact Keljet. Verder kaarten voor Editors, de Arcade Fire-film The Reflektor Tapes en Sufjan Stevens in Carre.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Sticks & Big 2 - Waar Wacht Je Op (Top Notch)
Opposites en Opgezwolle samen, de droom van ieder hiphopliefhebber... Al jaren roepen Sticks en Big2 dat ze eens samen de studio in zouden moeten duiken. Afgelopen week kwam het er eindelijk van. Tot nu toe slechts een losse track, maar de roep om een heel album is al groot.

Ook nieuw op de playlist:

All Tvvins - Thank You (Warner)
Gespeld met dubbel V inplaats van een W om het googlebaar te maken, is All Tvinns een Ierse band die ook al in januari op Eurosonic speelde. Er zijn eigenlijk twee singles uit op het moment, Darkest Ocean en deze. Een debuualbum volgt binnenkort. All Tvvins is ook te horen in de voetbalgame Fifa 16.

SFB, Ronnie Flex, Lil'kleine & Bokoesam - Investeren In De Liefde (Top Notch)
Eigenlijk is deze nieuwe single van het New Wave-project al platina voor hij als radiosingle uitkomt, en wel door de vele plays op Spotify. Dit is als single de opvolger van de grote zomerhit Drank & Drugs van Lil' Kleine en Ronnie Flex, en ook dit nummer is ontstaan uit het samenzijn van de jonge lichting rappers op Schiermonnikoog.

Bewilder - The Unknown (Excelsior)
Zanger Maurits Westerik zou je nog kunnen kennen van GEM, die een hit hadden met Good To Know You. Op Vlieland vond hij zichzelf opnieuw uit met zijn nieuwe band. Dit is de tweede single van het Bewilder-debuutalbum Dear Island, inderdaad een ode aan het Waddeneiland.

 

Verder nog op de playlist:
Drake - Hotline Bling (Universal, 2e week)
Haevn - Finding Out More (eigen beheer, 2e week)
Oddisee - That's Love (The Orchard, 2e week)
Keljet feat. HolyChild - What's Your Sign (Universal, 3e week)
Fidlar – West Coast (PIAS, 4e week)
The Dead Weather - I Feel Love (Every Million Miles) (Warner, 5e week)

3voor12 Album van de Week
Kurt Vile - B'lieve I'm Going Down (V2)

3voor12 Radio met Roosmarijn is elke doordeweekse avond de laatste drie uur voor twaalven te horen op 3FM.