Nieuw op 3voor12 Radio: Talisco, Cho, Jack Garratt en Shannon Saunders

Talisco met Your Wish 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Deze eerste week van het nieuwe jaar stellen we je de 12 van 3voor12 van 2015 aan je voor. We bellen met alle genomineerden en drie talenten spelen deze ook op de speelplaats: dinsdag de rapcrew SBMG, woensdag rapper Cho en donderdag r'n'b-zangeres Sevdaliza. In de prijzenpot kaarten voor het winterfestival Grasnapolsky, de Nederlandse popband Chef' Special in de HMH en voor de Britse elektronische singer-songwriter Jessie Ware in Paradiso.

Vier nieuwe tracks op de playlist: van de Franse elektropopband Talisco, de Britse singer-songwriter Jack Garratt, de Nederlandse rapper Cho en de Britse zangeres Shannon Saunders. Talisco is de hele week te horen als de 3voor12 Single van de week met Your Wish. 

De nieuwe 3voor12 Single van de Week is:

Talisco - Your Wish (PIAS)
Talisco is de band van de Fransman Jérôme Amandi. Your Wish is de eerste single van het debuut Run dat vol staat met aanstekelijke elektropop. Op het Groningse Eurosonic festival spelen ze voor het eerst in Nederland.​

Verder nieuw op de 3voor12 playlist:

Cho - Misschien Wel Hè (TopNotch)
Cho is kort voor de jonge Amsterdamse rapper Giovianni Rustenburg. Hij nam al op en trad al op onder de vleugels van Adje, Reverse en Keizer. Maar met de track '93 van de hiphopsoundtrack Vanaf Nu bewees hij zich op eigen kracht al als Youtube magneet. Ook deze clip loopt hard op dat kanaal. Een eigen eerste EP komt dit voorjaar en hij staat ook op Noorderslag.

Jack Garratt - Worry (Universal)
Deze Britse singer-songwriter was al een hit op de internationale muziekblogs. Op het Groningse Eurosonic festival presenteert hij zich voor het eerst in Nederland. Garratt combineert folk met elektronica en is pas getekend door een groot label. 

Shannon Saunders - Silly Little Things (Caroline)
Deze 20-jarige Britse zangeres begon met het maken van covers op Youtube. Maar inmiddels heeft ze haar eigen sound gevonden. Ze speelt op Eurosonic en haar debuutalbum komt later dit jaar. 

Verder nog op de playlist:

Afterpartees - Girls Like You (Excelsior, 5e week)
Feis ft. Winne - Superman (TopNotch, 5e week)
​PAUW - Shambhala (Goomah, 5e week)
​Enter Shikari - The Last Garrison (PIAS, 3e week)
​Palio Superspeed Donkey - Obi-One (TopNotch, 3e week)
​Fink – Shakespeare (PIAS, 2e week)
​Oscar & The Wolf - Strange Entity (Falco Benz remix) (PIAS, 2e week)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer​