Nieuw op 3voor12 Radio: Katzenjammer, The Miseries en Låpsley Nieuw op 3voor12 Radio: Katzenjammer, The Miseries en Låpsley

Cho heeft met Misschien Wel He de 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Katzenjammer, The Miseries en Låpsley

Cho heeft met Misschien Wel He de 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

De liefhebbers van livemuziek komen deze week ruimschoots aan hun trekken: woensdag tot en met vrijdag bivakkeert 3voor12 Radio namelijk op het Eurosonic Festival in Groningen en zenden we vele sessies met nieuw Europees talent uit. Dinsdag komt ook nog 12 van 3voor12 genomineerde GANZ een dj-set in de studio geven.

Nieuw op de 3voor12 Radio playlist zijn tracks van de Noorse popband Katzenjammer, de Nederlandse garagerockband The Miseries en de Britse zangeres Låpsley. De Nederlandse rapper Cho heeft de 3voor12 Single van de Week met Misschien Wel He.

Qua prijzen deze week kaarten voor de Nederlandse rockband Kensington in de Ziggo Dome, voor de Zweedse hiphopper Elliphant in Paradiso, voor de Nederlandse popact Sue The Night in het Patronaat en voor het Nordic Delight Festival in EKKO met IJslandse acts.

Misschien wel de 3voor12 Single van de Week:

Cho - Misschien Wel He (TopNotch)

Cho is kort voor de jonge Amsterdamse rapper Giovianni Rustenburg. Hij nam al op en trad al op onder de vleugels van Adje, Reverse en Keizer. Maar met de track '93 van de hiphopsoundtrack Vanaf Nu bewees hij zich op eigen kracht al als Youtube magneet. Ook deze clip loopt hard op dat kanaal. Een eigen eerste EP komt dit voorjaar, en hij staat ook op Noorderslag.

Nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Katzenjammer – Lady Grey V2

De een noemt het kattengejank, de ander een slim folkliedje. Katzenjammer zijn vier meisjes uit Noorwegen, die al bijna tien jaar bezig zijn en al een behoorlijke livereputatie hebben opgebouwd in Nederland. In Duitsland werd hun vorige album A Kiss Before You Go goud. Hun derde album Rockland komt deze lente uit.

The Miseries ft. Tim Knol – Skinflint Excelsior

Singer-songwriter Tim Knol heeft ook een hard randje met zijn nieuwe band The Miseries. Eind maart verschijnt er een heel album met zijn nieuwe garagerockband. Nu is er dit liedje dat slechts 100 seconden klokt. The Miseries spelen op Noorderslag.  

Låpsley– Falling Short V2

Lapsley, gespeld "met een bolletje op de a" is een jonge zangeres uit Liverpool. Ze scoorde al een half miljoen plays op Soundcloud met haar in haar slaapkamer opgenomen Monday EP, en speelde ook al op het Glastonbury Festival. Reden voor de platenmaatschappij van onder meer Adele om haar te tekenen. Op het Eurosonic Festival in Groningen presenteert ze haar nieuwe Understudy EP. 

Verder nog op de playlist:

Jack Garratt - Worry (Universal, 2e week)
Shannon Saunders - Silly Little Things (V2, 2e week)
Talisco - Your Wish (PIAS, 2e week)
Fink – Shakespeare (PIAS, 3e week)
Oscar & The Wolf - Strange Entity (Falco Benz remix) (PIAS, 3e week)
Palio Superspeed Donkey - Obi-One (TopNotch, 4e week)
PAUW - Shambhala (Goomah, 6e week)

3voor12 Album van de Week
Afterpartees– Glitter Lizard (Excelsior)

3voor12 Radio is deze week van maandag tot en met vrijdag op 3FM tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12