Nieuw op 3voor12 Radio: The Wombats, Catfish & The Bottlemen, Mr. Polska & Ronnie Flex en Years & Years Nieuw op 3voor12 Radio: The Wombats, Catfish & The Bottlemen, Mr. Polska & Ronnie Flex en Years & Years

Years & Years met King 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: The Wombats, Catfish & The Bottlemen, Mr. Polska & Ronnie Flex en Years & Years

Years & Years met King 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Vier nieuwe tracks deze week op de playlist van 3voor12 Radio: singles van de Nederlandse rapper Mr. Polska, de Britse electropopband Years & Years, en de Britse poprockbands The Wombats en Catfish & The Bottlemen. Years & Years heeft de 3voor12 Single van de Week met King.

Veel opnames van Eurosonic en Noorderslag natuurlijk deze week, en verder kaarten voor o.a. de Amerikaanse poprockband Echosmith in de Melkweg en voor het jubileum van het dancefeest KLEAR met ondermeer Julio Bashmore en Bondax. 

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Years & Years – King (Universal)
Veel getipt in Engeland en daardoor de winnaar van de BBC Sound van 2015 lijst is dit electropoptrio uit Londen. Ze featureden al op de hitsingle Sunlight van The Magician. In Engeland hadden ze al een hit met Desire en later dit jaar verschijnt hun debuutalbum. 

Verder nieuw op de playlist:

The Wombats – Greek Tragedy (Warner)
Let’s Dance To Joy Division en Tokyo zijn op 3FM veel gedraaide singles van deze poprock band uit Liverpool. Binnenkort komt hun derde album Glitterbug uit en dit is daarvan na Your Body Is A Weapon de tweede single.

Catfish & The Bottlemen – Fallout (Caroline)

Gitaarpop bestaat nog en Catfish & The Bottlemen uit Wales zijn momenteel een van de populairste acts in het genre. Fallout staat op hun debuutalbum The Balcony, dat vorig jaar september uit kwam.

Mr. Polska & Ronnie Flex – Ravotten (Nouveau Riche)
Onze favoriete Nederlandse knuffel Pool heeft weer een nieuwe banger opgenomen samen met producer Boaz van de Beatz. Net zoals op zijn vorige single De Libi gaat Mr. Polska meer de r’n’b—kant op, en dus is het niet verwonderlijk dat hij nu bijstand krijgt van rapper Ronnie Flex. Op Mr. Polska's half februari te verschijnen tweede album $NOLLER staat zelfs een duet met volkszanger Frans Duyts.

Verder nog op de playlist:

Katzenjammer– Lady Grey (V2, 2e week)
The Miseries ft. Tim Knol– Skinflint (Excelsior, 2e week)
Lapsley– Falling Short (V2, 2e week)
Cho – Misschien Wel He (Topnotch, 3e week)
Jack Garratt - Worry (Universal, 3e week)
Shannon Saunders - Silly Little Things (V2, 3e week)
Oscar & The Wolf - Strange Entity (Falco Benz remix) (PIAS, 4e week)

3voor12 Album van de week
Viet Cong - Viet Cong (Konkurrent)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur, deze week met Paul Rabbering, want Roosmarijn Reijmer heeft een weekje vakantie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12