Nieuw op 3voor12 Radio: Shamir, The Avener, John Coffey en Catfish & The Bottlemen Nieuw op 3voor12 Radio: Shamir, The Avener, John Coffey en Catfish & The Bottlemen

Shamir met On The Regular 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Shamir, The Avener, John Coffey en Catfish & The Bottlemen

Shamir met On The Regular 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Nieuw deze week singles van de Franse producer The Avener, de Nederlandse punkpop band John Coffey, de Britse indierockband Catfish & The Bottlemen en de Amerikaanse rapper en producer Shamir. Die laatste heeft de 3voor12 Single van de Week te pakken met On The Regular.

Donderdag wordt het feest in de studio wanneer Noizboiz en Ronnie Flex langskomen, en verder geven we deze week kaarten weg voor De Jeugd van Tegenwoordig in de HMH, The Boxer Rebellion in de 013, Little Dragon in TivoliVredenburg en het Duitse Ring Festival.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:
Shamir - On The Regular (V2)
Negentien is hij nog maar pas, maar hij heeft wel een felbegeerd platencontract op zak van XL Recordings, de platenmaatschappij van ondermeer Adele, Jungle en The Prodigy. Shamir heet eigenlijk Shamir Bailey, komt uit las Vegas en speelde eerst in een punkbandje, nu maakt hij r'n'b met een knipoog naar de dance van de vroege nineties.

Ook nieuw op de 3voor12 playlist:
The Avener - Fade Out Lines (Universal)

The Avener is de artiestennaam van de Franse producer Tristan Casana. Als hij draait, heeft hij vaak een omhangkeyboard om zijn nek. Fade Out Lines is een dancebewerking van een jazzy liedje van Phoebe Killdeer, die bekend is van de new wave coverband Nouvelle Vague. Het is al een grote hit in Duitsland en Frankrijk.

John Coffey - Broke Neck (V2)
Met de snorren zit het wel snor bij John Coffey. De Utrechtse punkrockband is alweer toe aan haar derde album komend jaar. Dit is de eerste single daarvan, en ze gaan ongetwijfeld ook weer in het buitenland toeren.

Catfish & The Bottlemen - Cocoon (Caroline)
Een van de weinige rockbands uit Engeland die zich dit jaar op de radar hebben gezet is Catfish & The Bottlemen uit Wales. Hun debuutalbum The Balcony kwam in Engeland in de top 10 binnen. Ze zijn genoemd naar een zwerver, die zichzelf Catfish The Bottleman noemde.

Verder op de playlist van 3voor12:
David Douglas ft. Lenka - Higher (Atomnation, 4e week)
Oscar & The Wolf - Princes (PIAS, 4e week)
Son Little - The River (ANTI, 3e week)
Kwabs - Walk (Warner, 3e week)
De Staat - Input Source Select (Cool Green, 2e week)
San Cisco - Run (Eigen Beheer, 2e week)
Oliver Light Years Away (Fool’s Gold, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Foo Fighters - Sonic Highways (Sony)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12