Nieuw op 3voor12 Radio: Typhoon, Lucius, The War On Drugs en Arctic Monkeys Nieuw op 3voor12 Radio: Typhoon, Lucius, The War On Drugs en Arctic Monkeys

Typhoon 3voor12 Single van de Week met Zandloper

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Typhoon, Lucius, The War On Drugs en Arctic Monkeys

Typhoon 3voor12 Single van de Week met Zandloper

Menno Visser ,

Deze week in 3voor12 Radio scoort de Zwolse rapper Typhoon de Single van de Week met Zandloper. Verder deze week nieuwe singles op de playlist van de Amerikaanse indiepopband Lucius, de Britse indiepopband Arctic Monkeys en de Amerikaanse indierockband The War On Drugs. Maarl iefst drie keer een liveband deze week in de studio: maandag de Nederlandse retrorockers The Silverfaces, dinsdag de combi van de Amerikaanse indierockers X Ambassadors met de Britse soulzanger Jamie N Commons en woensdag de Nederlandse elektronica-producer David Douglas. Winnen kun je verder nog kaarten voor festival deBeschaving, voor Passenger in de HMH, voor Afghan Whigs in Paradiso en voor Moss in het Patronaat.

Typhoon - Zandloper (Top Notch)
Zeven jaar hebben we moeten wachten op het tweede album van Typhoon, maar het was het wachten waard op de Zwolse hiphopper. Het regent vijf sterren-recensies voor Lobi Da Basi, de opvolger van zijn debuutalbum Tussen Licht En Lucht. Zandloper is het meest opzwepende nummer van Lobi Da Basi, met medewerking van Rico en André Manuel.

Verder nieuw op de 3voor12 Radio playlist:
Lucius - Tempest (PIAS)
Je zou zweren dat de twee zangeressen van Lucius tweelingzusjes zijn... Dan ben je er ingetuind, maar op het podium lijken blondines Jess en Holly heel erg op elkaar. De twee meisjes uit New York werden vriendinnen en hebben nu een hele indiepopband om zich heen. In het livecircuit zijn ze een van de must-sees van dit jaar. Dit is de tweede single van hun debuutalbum Wildewoman.

The War On Drugs - Under The Pressure (Konkurrent)
Eerder dit jaar had het Amerikaanse The War On Drugs zowaar een 3FM Megahit met Red Eyes. Ook deze radio-edit van Under The Pressure komt van het veel besproken album Lost In The Dream van de indierockband uit Philadelphia. In oktober zijn ze weer terug in Nederland.

Arctic Monkeys - Snap Out Of It (V2)
We kunnen niet genoeg krijgen van het vijfde album AM van Arctic Monkeys. Dit is in Nederland alweer de vierde en in hun thuisland Engeland zelfs de zesde single van die plaat van de Britse indieband. En voor je het gaat vragen... de hoofdrol in de videoclip wordt gespeeld door de Mexicaanse actrice Stephanie Sigman.

Ook nog op de 3voor12 Radio playlist:
Caribou - Can't Do Without You (Konkurrent, 4e week)
K.I.T. - Jackhammer (Eigen Beheer, 3e week)
The Acid - Fame (PIAS, 3e week)
Arcade Fire - We Exist (Universal, 3e week)
X Ambassadors & Jamie N Commons feat. Jay-Z - Jungle (Universal, 2e week)
The Real Youth - Running Along (eigen beheer, 2e week)
Alt-J - Hunger Of The Pine (PIAS, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Strand Of Oaks - HEAL (Konkurrent)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM, deze vakantieweek met Michiel Veenstra.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12