Bestolen fotograaf Nick Helderman verdient apparatuur terug! Bestolen fotograaf Nick Helderman verdient apparatuur terug!

Huisfotograaf verkoopt 200 unieke prints in Amsterdam

, Joost van Beek

Bestolen fotograaf Nick Helderman verdient apparatuur terug!

Huisfotograaf verkoopt 200 unieke prints in Amsterdam

Joost van Beek ,

Freelance fotograaf Nick Helderman fotografeert voor verschillende media en (internationale) platenmaatschappijen. Afgelopen november op Le Guess Who? werd hij, na een lange dag werken voor 3voor12, in Utrecht beroofd van zijn tas met daarin een camera, laptop en diverse lenzen. Om geld te verdienen voor nieuwe apparatuur organiseert hij aanstaande zondag een verkoop van eigen werk in Subbacultcha's galerie te Amsterdam. Dus koop een schitterende prent en help Nick de festivalzomer in!

Nick zal in Amsterdam natuurlijk eigen werk verkopen, zowel uit zijn privécollectie als mediapublicaties. De 200 prints, van onder andere Patrick Watson en De Jeugd van Tegenwoordig, worden in de galerie van Subbacultcha tentoongesteld. Wil je een foto hebben, dan trek je deze van de muur en reken je af. De prenten kosten veertig euro per stuk. Roosmarijn Reijmer belde in 3voor12 Radio met de gedupeerde fotograaf. Dat gesprek kan je hieronder terugluisteren, werk van Nick vind je hier.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12