Lowlands 2014: Opwarmen met Queens Of The Stone Age Lowlands 2014: Opwarmen met Queens Of The Stone Age

Bekijk hun show op Lowlands en win 1x2 kaarten!

, Redactie 3voor12

Lowlands 2014: Opwarmen met Queens Of The Stone Age

Bekijk hun show op Lowlands en win 1x2 kaarten!

Redactie 3voor12 ,

In de aanloop naar Lowlands duiken we onze archieven in om de mooiste sessies van artiesten die eind augustus in Biddinghuizen staan omhoog te halen. Dit weekend is het tijd voor stonerrockband Queens Of The Stone Age. Zij zijn misschien wel dé hoofdattractie van Lowlands dit jaar, en staan bekend om hun geweldige live-reputatie. Op Pinkpop maakten ze grote indruk vorig jaar, en in 2010 werd de Alpha-tent op Lowlands vakkundig gesloopt. De laatstgenoemde show kan je nú terugkijken totdat het festival begint en is een heerlijk voorafje om je alvast op te warmen. En omdat we afgelopen week vier i.p.v vijf prijsvragen hadden, is er vandaag een extra kans om kaarten te winnen. Geef het goede antwoord op de prijsvraag en wie weet ga jij naar één van de grootste festivals van Nederland.

DE LOWLANDS PRIJSVRAAG VAN DE DAG

KLIK voor de Prijsvraag: Als de huidige bandleden van QOTSA dieren zouden zijn. Wie zou volgens Josh Homme welk dier zijn?
Let op: Alleen antwoorden die voor vrijdag 23.57 uur zijn ingestuurd dingen mee. Vergeet niet je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te vermelden.

REAGEREN ONDER HET ARTIKEL HEEFT GEEN ZIN -> MAIL VIA BOVENSTAANDE LINK

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12