3voor12 Award Thomas Azier: "Blaudzun van internationaal niveau" 3voor12 Award Thomas Azier: "Blaudzun van internationaal niveau"

Friese Berlijner speelt morgen live op de Award-avond in de Tolhuistuin

, redactie 3voor12

3voor12 Award Thomas Azier: "Blaudzun van internationaal niveau"

Friese Berlijner speelt morgen live op de Award-avond in de Tolhuistuin

redactie 3voor12 ,

De avond voor de uitreiking van de 3voor12 Award belt Roosmarijn met Thomas Azier. Hoe gaat het eigenlijk met hem, wordt zijn studio/culturele vrijplaats bedreigd en wat hebben zijn ouders met die markante albumhoes te maken? Ook niet onbelangrijk is de vraag wie Azier tipt voor de winst van de Award. De keuze tussen Typhoon en Blaudzun is een lastige, maar uiteindelijk geven de songwriting en het internationale niveau van de laatste de doorslag. De Friese Berlijner treedt morgenavond ook op bij de awardshow in de Tolhuistuin.

Stel dat hij de 3voor12 Award niet wint, wie dan wel? Lastig, lastig of Typhoon of Blaudzun... "Ik denk dat ik voor Blaudzun ga, die is qua songwriting zo ontzettend goed, hoewel Typhoon natuurlijk ook... Blaudzun is echt van internationaal niveau en dat vind ik wel bijzonder. Hij straalt ook ontzettend veel ambitie op het podium uit. Daar moet je wel veel doorzettingsvermogen voor hebben live. Dat je zegt: 'Fock it, we komen alleen met z'n tienen'. Daar heb ik wel echt bewondering voor."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12