3voor12 presenteert... Crystal Fighters

Vanavond zie je op 3voor12 een livestream tijdens de kick-off van het wereldtournee van Crystal Fighters

Redactie 3voor12 ,

Heb je geen kaartje weten te bemachtigen voor het uitverkochte concert van Crystal Fighers aankomende vrijdag in Paradiso? Geen nood! Je kunt via het 3voor12 live-kanaal op YouTube over de schouder meekijken van de bezoekers. We streamen het concert live vanaf 20.30. Het zal de allereerste show worden van hun wereldtournee ter promotie van het nieuwe album Cave Rave. Klap dus vrijdag 17 mei thuis ontspannen die laptop op schoot en pak een drankje om ontspannen de show van deze Britten live te bewonderen via het 3voor12 live-kanaal op Youtube. En om je lekker mee te kunnen laten zingen mogen we 16 mei het nieuw album Cave Rave primeuren op de Luisterpaal. Ook geeft 3voor12 Radio volgende week kaarten weg voor de Crystal Fighters-show in HMH op 1 november.

Op vrijdag 17 mei trapt Crystal Fighters het wereldtournee af in een uitverkocht Paradiso, maar dankzij de 3voor12  livestream kunnen fans van over de hele wereld meekijken. De tour zal in ieder geval tot het einde van het jaar duren, met onder andere shows op Pukkelpop in augustus en in de Heineken Music Hall op 1 november.

Om warm te worden voor de show is het nieuwe album Cave Rave (release 24 mei, [PIAS]) alvast te luisteren op de Luisterpaal
van 3voor12.

Vrijdag 17 mei   20.30   Crystal Fighters live vanuit Paradiso