Caro Emerald tipt Jill Scott voor Live Request Caro Emerald tipt Jill Scott voor Live Request

Zaterdag 30 maart zie je de vierde uitzending om 00.00 uur op Nederland 3

, Paul Bijkerk

Caro Emerald tipt Jill Scott voor Live Request

Zaterdag 30 maart zie je de vierde uitzending om 00.00 uur op Nederland 3

Paul Bijkerk ,

Morgen weer op de beeldbuis: de allerbeste liveopnames, door jóu gekozen. Live Request, dus, het muziekprogramma waarin de kijkers meteen ook zelf programmamakers zijn. Iedere week vragen we wat Nederlandse artiesten willen zien in het programma. Deze keer: Caro Emerald, haar 3voor12 Live Request keuze is het optreden van Jill Scott tijdens North Sea Jazz 2012.

Vorig jaar speelde Caro Emerald op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam en mocht ze na afloop Jill Scott met haar band ontmoeten. "Na mijn optreden ontmoette ik haar en de band in de coulissen, ze maakte een hele positieve indruk op me. Ze gaf me een compliment voor mijn optreden. Het is een vrouw die een te gekke stijl heeft, een fantastische stem en haar timing is heel subtiel, Jill is een echte diva." 

"Ik ben zelf nooit veel naar concerten geweest. Maar dit concert heeft heel veel indruk op me gemaakt. Deze keer was heel bijzonder, ik heb haar live zien optreden en ook nog eens persoonlijk ontmoet. Met name de a capella versies tijdens haar optreden waren heel bijzonder. Jill is een artiest die mij inspireert."

Wil je Jill Scott (of juist iets heel anders) zien? Je kunt zelf verzoekjes doen via Twitter (#liverequest) en tijdens de live-uitzending per sms (3333). Wekelijks verschijnt op 3voor12 een lijst met tien tips, check de vierde tiplijst hier. Zaterdag 30 maart wordt de vierde uitzending om 00.00 uur uitgezonden op Nederland 3. Zie hieronder het uitzendschema (onder voorbehoud):

-Za. 30 maart: 00:00
-Za. 6 april: 23:55
-Za. 13 april: 00:20
-Za. 20 april: 00:30

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12