Wappie Techno Liefde herenigt verliefde ravers

3voor12 Radio belt met Inge, de Robert ten Brink van de techno

Laurence Tanamal ,

Was je laatst op een technofeestje en heb je daar een perfecte match ontmoet, maar vergat je zijn of haar nummer te vragen? Of had je per ongeluk dat met stift gezette nummer van je buik gewassen? Wappie Techno Liefde biedt uitkomst. Deze Facebook-pagina heeft inmiddels al ruim 9000 likes en helpt verliefde ravers uit de brand, de All You Need Is Love van de dance dus. Oprichtster Inge: “We hebben al 17 matches!”

Je hebt fileflirten, je hebt hartstocht in de trein en je hebt nu ook Wappie Techno Liefde. Initiatiefneemster Inge richtte Wappie Techno Liefde op met het doel om alle zielsverwanten die elkaar na een technofeest uit het oog verloren weer bij elkaar te krijgen. Inge: “Ik was laatst bij Awakenings en achteraf zag ik oproepjes op 3fm-sites zoals ‘ik zoek een blonde chick bij de muntverkoop’. Al snel zag ik die berichten verdwijnen omdat er alsmaar nieuwe posts bijkwamen. Ik vond het zonde dat al die liefdes niet gevonden worden, daar moest ik wat aan doen.”

Tot nu toe is er nog niet veel mankracht nodig om de oproepen bij te houden. Inge is ook niet van plan om de pagina verder uit te breiden door bijvoorbeeld verder te kijken dan de technoscène. “Op dit moment werken Stijn en ik in een team. We doen allebei hetzelfde: we houden de feestjes in de gaten en uploaden nieuwe oproepjes. Uitbreiden wil ik niet. Het is echt bedoeld voor technofeestjes. Ik ben zelf een technoliefhebber en ik wil de technowereld in bereik hebben. De markt is groot, maar uitbreiden heeft geen zin meer. Dan denken mensen van ‘weer zo’n feest’ en kijkt niemand meer. We willen niet iedereen spammen”, aldus Inge.

Wappie Techno Liefde is nog jong, maar heeft al een aantal verliefde ravers herenigd. “Het valt niet heel goed bij te houden, maar ik denk dat we nu al 17 matches hebben, en 12 niet. In totaal hebben we nu tegen de 40 verhalen.” Er wordt door sommigen gesuggereerd dat een paar organisaties bedacht hebben dat ze op deze manier snel aan aandacht komen. “Slim bedacht, maar we worden niet benaderd door organisaties. Het is echt een privé-initiatief.”

Wat voor verhalen kan je verwachten op Wappie Techno Liefde? Inge: “Een jongen vertelde dat hij met Jip aan het praten was en een ontzettend gevoel van honger ervoer, waarop Jip antwoordde dat hij een banaan in zijn kluisje heeft als hij even meeloopt. Gisteren ontving ik het bericht dat ze een date hadden en het ontzettend leuk was.”