Dansen met Delsing: opnames Skrillex afterparty & Todd Terry

Minimix door Darko Esser en kaarten voor Free Your Mind

Ingmar Griffioen ,

In de Dansen met Delsing uitzending van 6 mei hoor je opnamen van de Skrillex afterparty, die vorige week na afloop van de Heineken Music Hall show plaatsvond in de Melkweg. Verder een vooruitblik naar de eerstvolgende editie van RAUW, de avond van Joost van Bellen in TrouwAmsterdam, met een set van NT89. Dj-producer Darko Esser levert een speciale minimix, er is een classic set uit het 3voor12 archief van Nathan Fake en ook recente opnames van house held Todd Terry. Dat alles en nieuwe muziek van Major Lazer, Santigold, Lone en Crookers!

Het dansalbum van de maand mei is Lone met Galaxy Garden. Die plaat vind je natuurlijk op de Luisterpaal. En Tomas Delsing geeft kaarten weg voor het Free Your Mind festival, dat op 2 juni in Arnhem plaatsvindt. Luister je vast in met de Free Your Mind playlist op de Luisterpaal.

Dansen met Delsing is het zaterdagse dance-programma van 3voor12 op 3FM, dat is gevuld met de beste nieuwe alternative dance muziek en dj-sets. Iedere zaterdagnacht tussen 2.00 en 6.00 uur serveert Tomas Delsing de hits uit de clubs, aangevuld met verrassende nieuwe geluiden. Wekelijks is er veel aandacht voor dj-sets die 3voor12 opneemt in de clubs.