Gers Pardoel 'scoort' twee carnavalshits Gers Pardoel 'scoort' twee carnavalshits

Brabantse rapper in meerdere gedaantes aanwezig tijdens carnaval

, Ingmar Griffioen

Gers Pardoel 'scoort' twee carnavalshits

Brabantse rapper in meerdere gedaantes aanwezig tijdens carnaval

Ingmar Griffioen ,

Gers Pardoel gaat als een speer door de Benelux en dat is ook zijn carnavalslievende provinciegenoten niet ontgaan. Op internet zijn zelfs twee carnavalsversies opgedoken van zijn hit 'Ik Neem Je Mee', die ook nog onder handen is genomen door TVOH ster Leonie Meijer. Ongetwijfeld niet zoals Gers bedoeld had, maar de rapper uit Kaatsheuvel reageert sportief.

Gerst - Ik Laat Je Thuis!

De voormalige Hollandse Nieuwe van de Maand zou er zelfs trots op zijn. De hilarische versie van Gerst (Ik Laat Je Thuis) is binnen een week al 750.000 keer bekeken op YouTube en lijkt een carnavalskraker van jewelste te worden. Ik Laat Je Thuis zal volgende maand tijdens 'Vastelaovend' waarschijnlijk bij geen viering onder de rivieren ontbreken.

Het Feestteam - Ik Neem Je Mee

Het Feestteam was waarschijnlijk onaangenaam verrast door de bewerking van Gerst, want het werkte zelf aan 'een feestversie, een singel met 100% feestgarantie'. De mannen kwamen in december namelijk al met hun - beduidend minder originele - versie van Ik Neem Je Mee, die ondertussen toch ook al goed is voor ruim 200.000 YouTube views.

Leonie Meijer - Ik Neem Je Mee

De nummer 1 hit van Gers Pardoel is ook nog ten prooi gevallen aan Leonie Meijer, een aan het Amsterdamse conservatorium geschoolde zangeres die richting stardom werd gekatapulteerd door het succesvolle tv-concept The Voice Of Holland. Een finaleplek in 2011 leverde haar een dikke labeldeal op. Na haar Nederlandstalige debuutalbum vorig jaar, komt ze nu met een nieuwe single met op de B-kant haar 'compleet eigen interpretatie' van Ik Neem Je Mee, die 'ook als gitaarliedje sterk overeind blijft staan'.

Zieke Gers gaf eerder uitleg in Song Stories

Gers Pardoel kan helaas niet persoonlijk reageren, want hij ligt ziek in bed. Een woordvoerder van zijn label TopNotch verzekert ons dat Gers niet ziek is van deze bewerkingen van zijn hit. In onze rubriek Song Stories legde hij eind vorig jaar wel het verhaal achter zijn superhit uit.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12