3voor12radio: Le Le en Florence & The Machine

Single van de week: Neen van Le Le

Menno Visser ,

Deze week een gloednieuwe single van de week van Le Le, het nummer heet Neen. Ook Florence & The Machine heeft een nieuwe track, de Nederlandse single heet Breaking Down.

De nieuwe 3voor12 single van de Week:

Le Le: Neen
Jawel, 2012 wordt het jaar waarin de heren van De Jeugd los van elkaar van zich zullen doen spreken. Voor Pepijn Lanen dus het startschot om zijn grappige dancepop vehikel Le Le weer uit de kast te toveren. Samen met kompanen Piet Parra en Rimer London hadden ze al een culthit met Skinny Jeans in 2008. Ook hun debuutalbum Flage stond vol meertalige humoristische disco uitstapjes. Dit Neen is de voorloper van hun tweede album Partytime. En ja, leer de tekst van Neen maar vast uit je hoofd, kan van pas komen in het dagelijks leven.

Ook nieuw op de playlist van 3voor12Radio:

Florence & The Machine - Breaking Down (Universal)
Weer wat nieuws van Florence Leontine Mary Welch, de roodharige Londense zangeres. Anders dan in het buitenland is er voor Nederland gekozen voor het poppy Breaking Down als opvolger van de radiohit Shake It Out. Beide terug te vinden op haar tweede album Ceremonials. Op 1 april staat Florence & The Machine in een al uitverkocht Paradiso.

Verder nog op de 3voor12 playlist deze week:
Moss - What You Want (Excelsior, 3e week)
Bart Constant - Gravity (PIAS, 3e week)
Skrillex - Bangarang (Warner, 3e week)
Jamie N Commons - The Preacher (V2, 3e week)
Vadoinmessico - In Spain (PIAS, 3e week)
GEM - Gotta Be You (Excelsior, 2e week)
Tribes - We Were Children (V2, 2e week)
Blaudzun - Elephants (V2, 2e week)
Knife Party - Internet Friends (Earstorm, 2e week)