Publieksjuryleden gezocht voor 3voor12award

Meld je nu aan als jurylid en beslis mee

Jorinda Teeuwen ,

Aux Raus, De Jeugd van Tegenwoordig, Moss en I Am Oak. Zomaar een rijtje artiesten die de 3voor12award hebben gewonnen. 20 september wordt de 3voor12award opnieuw uitgereikt. De prijs gaat naar de act die het beste Nederlandse album van de afgelopen twaalf maanden heeft gemaakt. Wil jij meebeslissen? Meld je dan aan voor de publieksjury door een mailtje te sturen naar publieksjury@vpro.nl.

Van 20 tot 23 augustus worden de twaalf genomineerden bekendgemaakt in 3voor12radio en op 3voor12.vpro.nl. Door een mailtje te sturen naar publieksjury@vpro.nl en daarin een toelichting te geven waarom jij het ultieme jurylid bent, maak je kans op een plekje in de publieksjury. Je beslist dan mee welke band of artiest er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat. Er zijn nog vier plekken beschikbaar.

Samen met een twaalfkoppige vakjury kiest de publieksjury de winnaar. Vorig jaar won I Am Oak met hun album Oasem de prijs en liet daarmee onder andere Days van Tim Knol, De Lachende Derde van De Jeugd van Tegenwoordig en Benny Blisto van Go Back To The Zoo achter zich. Dit jaar wordt de prijs in een grote awardshow op 20 september uitgereikt. Er zullen verschillende acts optreden en de uitreiking is live te volgen via 101TV en 3FM.