Amsterdam Bass in Melkweg moet halfjaarlijks festival worden Amsterdam Bass in Melkweg moet halfjaarlijks festival worden

Programmeur Gomes: “Er komen nog wat grote namen bij”

, Redactie 3voor12

Amsterdam Bass in Melkweg moet halfjaarlijks festival worden

Programmeur Gomes: “Er komen nog wat grote namen bij”

Redactie 3voor12 ,

Amsterdam Bass Festival is het eerste meerdaagse festival in Nederland voor dubstep en aanverwante stijlen. Het idee voor het festival kwam van dj Gomes die sinds een tijdje ook programmeur is bij de Melkweg. Van donderdag 12 t/m zaterdag 14 juli staan de zalen van de Melkweg in het teken van de meest populaire dancestroming van het moment. 3voor12radio belde met Gomes over de ins en outs.

De eerste namen op de line-up zijn: Caspa, Ed Rush, DOOM, Skism, Foreign Beggars, Plastician, Zomboy, Faze Myaki en 501. Naast de clubnights vinden ook enkele concerten plaats zoals van DOOM op de vrijdag, waar Gomes erg trots op is. “Hij is een bijzonder artiest. Het is hiphop, maar heel bijzonder. Daarnaast speelt hij niet veel live, hier zijn we heel blij mee.”

Tegeonver Roosmarijn verklapt Gomes dat er nog wel wat grote namen aan het affiche toegevoegd zullen worden. Ook vertelt hij dat Melkweg de intentie heeft om van Amsterdam Bass Festival een halfjaarlijks evenement te maken. “Het krijgt de tijd om te groeien. Ik zou graag ook internationale bezoekers verwelkomen en kan me voorstellen dat er seminar dingen omheen komen. Zo willen we er echt een compleet festival van maken”, aldus Gomes.

Kaartverkoop voor de concerten van Doom en Foreign Beggars start op zaterdag 14 april via de Melkweg-website en Ticketservice, de passe-partouts en overige losse tickets gaan binnenkort in de verkoop.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12