Perquisite schrijft muziek bij film Lotus Perquisite schrijft muziek bij film Lotus

"Het is geen typische filmmuziek; het zijn echte songs."

, Christiaan Walraven

Perquisite schrijft muziek bij film Lotus

"Het is geen typische filmmuziek; het zijn echte songs."

Christiaan Walraven ,

Na het afgelopen jaar een flinke tour te hebben gedaan met zijn eerste solo-album Across, verschijnt morgen via i-Tunes het volgende wapenfeit van Perquisite: de soundtrack voor de film Lotus, die hij opnam samen met Renske Taminiau en Jasper Slijderink. Het betreft dit keer een EP met vier nieuwe nummers en de single I Rely On Me, die ook al te vinden was op Across.

"Het is geen typische filmmuziek; het zijn echte songs."

Na het afgelopen jaar een flinke tour te hebben gedaan met zijn eerste solo-album Across, verschijnt morgen via i-Tunes het volgende wapenfeit van Perquisite: de soundtrack voor de film Lotus, die hij opnam samen met Renske Taminiau en Jasper Slijderink. Het betreft dit keer een EP met vier nieuwe nummers en de single I Rely On Me, die ook al te vinden was op Across. Perquisite: "Het is geen typische filmmuziek; het zijn echte songs. Daarom leek het mij heel tof om ze ook los uit te brengen."

De door Pascale Simons geregisseerde film Lotus is vanaf 13 oktober in de bioscoop te zien, met onder andere rollen voor Monic Hendrickx, Georgina Verbaan, Chris Zegers, Birgit Schuurman en Jack Wouterse. "Er zit geen muziek onder de dialogen in de film, en daardoor is de filmmuziek extra prominent aanwezig wanneer die instart", vertelt Perquisite. "Het zijn echt breekpunten in het verhaal dat wordt verteld, dus dat was een mooie uitdaging. De vier nieuwe nummers breng ik nu uit in al dan niet verlengde versies op de EP, samen met I Rely On Me, dat onder de aftiteling komt."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12