Song van het Jaar 2011: De keuze van 3FM-dj Timur Perlin Song van het Jaar 2011: De keuze van 3FM-dj Timur Perlin

"Ik kan met trots zeggen dat ik de allerlaatste dj ben die deze plaat heeft ontdekt"

, Timo Pisart

Song van het Jaar 2011: De keuze van 3FM-dj Timur Perlin

"Ik kan met trots zeggen dat ik de allerlaatste dj ben die deze plaat heeft ontdekt"

Timo Pisart ,

15 december wordt de Song van het Jaar 2011 bekend gemaakt, en tot 12 december kun jij bepalen welk liedje dat wordt. Roosmarijn vroeg 3FM-dj Timur Perlin naar zijn vijf favorieten uit de 200 songs die het VPRO Hitteam nomineerde.

"Ik kan met trots zeggen dat ik de allerlaatste dj ben die deze plaat heeft ontdekt"

15 december wordt de Song van het Jaar 2011 bekend gemaakt, en tot 12 december kun jij bepalen welk liedje dat wordt. Roosmarijn vroeg 3FM-dj Timur Perlin naar zijn vijf favorieten uit de 200 songs die het VPRO Hitteam nomineerde (luisteren kan hier op Spotify).

Spontaan postte Timur Perlin afgelopen vrijdag zijn Song van het Jaar-lijstje op twitter, nog zonder verantwoording. Roosmarijn Reijmer rook bloed en mailde de 3FM-dj voor een toelichting. Lees het resultaat hieronder, en breng zelf hier je stem uit.

Cage The Elephant - Shake Me Down
"Goudeerlijke Amerikaanse punk 'n roll met jaren 90 invloeden. De zanger is betoverend mooi en leidt mij in dit liedje naar een schreeuwende extase, gevolgd door een zacht snikkend na-orgasme."

Crystal Fighters - Plage
"We hebben bij 3FM dit leuke lenteliedje zo kapotgeknuffeld, dat er nu alleen nog een uitgekauwd stinkend en lelijk stukje vod rest. Maar je kunt er niet omheen!"

Elbow - Lippy Kids
"Moet erin. Waarvan akte."

Gotye/Kimbra - Somebody That I Used To Know
"We reden afgelopen zomer terug over de Nederlandse grens toen ik Coen en Sander hoorde orakelen over een plaat die ze net hadden gedraaid. Dat het zo'n hype was en alles. De dagen erna hoorde ik het weer allemaal dj's zeggen, maar had geen idee welke plaat iedereen nu bedoelde. Verwarring alom en pas een week later wist ik dat het om deze ging. Dus ik kan nu met trots zeggen dat ik de allerlaatste dj ben die deze plaat heeft ontdekt. En da's ook weer eens verfrissend om te horen."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12