Mojo stopt kaartverkoop Prince Mojo stopt kaartverkoop Prince

Dinsdag 10.00 uur opnieuw in verkoop

, Ingmar Griffioen

Mojo stopt kaartverkoop Prince

Dinsdag 10.00 uur opnieuw in verkoop

Ingmar Griffioen ,

Mojo heeft de kaartverkoop van Prince op North Sea Jazz gestaakt. "We krijgen het systeem niet stabiel", laat woordvoerder Marjanne Manders weten. Sinds vanochtend 10.00 uur, toen de kaartverkoop startte, kampt Ticketmaster met een storing in heel Europa.

Dinsdag 10.00 uur opnieuw in verkoop

Mojo heeft de kaartverkoop van Prince op North Sea Jazz gestaakt. "We krijgen het systeem niet stabiel", laat woordvoerder Marjanne Manders weten. Sinds vanochtend 10.00 uur, toen de kaartverkoop startte, kampt Ticketmaster met een storing in heel Europa. Dat leidde tot veel frustratie en klachten op internet. North Sea Jazz is niet de enige gedupeerde; ook 013 in Tilburg meldt dat de ticketverkoop via internet plat ligt.

Manders: "We hebben vanochtend al geen kaarten kunnen verkopen. De hele tijd lijkt het gefixt, maar dan blijkt het toch weer niet te werken. We willen niet dat mensen de hele dag in wachtrijen blijven. We gaan nu goed uitzoeken wat er aan de hand is." Stoppen met de kaartverkoop is een heftige stap, geeft Manders toe. "Dit is de eerste keer dat we dit moeten doen."

Dinsdag (17 mei) om 10.00 uur start Mojo de kaartverkoop opnieuw. Er zijn volgens Manders al wel enkele duizenden kaarten verkocht, die uiteraard gewoon geldig zijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12