De Staat en Death Letters maken split-single voor Eric Corton De Staat en Death Letters maken split-single voor Eric Corton

Opbrengsten van de single gaan naar het Rode Kruis

, Tamara Jansen

De Staat en Death Letters maken split-single voor Eric Corton

Opbrengsten van de single gaan naar het Rode Kruis

Tamara Jansen ,

Gisteravond verraste Torre Florim, frontman van De Staat, Eric Corton in 3VOOR12RADIO. De band gaat samen met Death Letters een split-single uitbrengen als cadeau voor de presentator.

Opbrengsten van de single gaan naar het Rode Kruis

Gisteravond verraste Torre Florim, frontman van De Staat, Eric Corton in 3VOOR12RADIO. De band gaat samen met Death Letters een split-single uitbrengen als cadeau voor de presentator. De single wordt aangeboden door de bands, managements en labels. De opbrengst gaat naar een door Eric Corton gekozen goede doel. Dat wordt vanzelfsprekend het Rode Kruis, de organisatie waar Corton al jaren ambassadeur voor is.

Het is de laatste week dat Eric Corton 3VOOR12RADIO presenteert. In het kader daarvan is deze week gebombardeerd tot feestweek en zal er elke avond een artiest te gast zijn in de studio. De split-single zal bestaan uit een aantal nummers die De Staat gisteravond speelde en Death Letters vanavond speelt tijdens 3VOOR12RADIO in de studio.

De uitzending van 3VOOR12RADIO met De Staat kun je hier teruguisteren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12